Eilen agilityssä Tessalla oli hyvä päivä ja tällä kertaa Tessaa sitten kehuttiinkin nopeaksi koiraksi. Tessa saurasi tarkkaan ohjauksiani eikä yrittänyt lähteä haahuilemaan, omat ohjaukseni vaan olivat taas vähän myöhässä. Radalla olisi ollut sekä A että puomi, kummallekaan Tessa ei yhdestä käskystä mennyt, joten jätettiin ne väliin.

Radan jälkeen menimme viereiselle kentälle treenaamaan A:n alastuloa ja Tessa selvästi jännitti kun laitoin Tessan A:lle. Alas Tessaa piti houkutella joka kerta, pari kertaa Tessa oli itse kiipeämässä A:lle, mutta jätti sitten kiipeämisen kesken. Olisiko kerran takatassutkin saanut A:lle.

A:n jälkeen pääsimme sitten apujen kanssa treenaamaan keinun alastuloa ja keinulla Tessa jo vähän rohkeammin lähti laskeutumaan, kun keinu pysyi paikallaan. Muutamien toistojen jälkeen nostin Tessan keinun puolen väliin ja ja palkkasin Tessaa samalla kun keinua kiikutettiin vähän, eipä Tessa siitä paljoa paineita ottanut ja namitkin maistuivat liikkeestä huolimatta. Vaikka Tessa selvästi keinua jännittää, niin hyvä puoli on se, että Tessa kuitenkin palautui nopeast eikä lähtenyt karkuun kun paasi keinulta pois.

Ennen keinulle menoa olimme Tessan kanssa hetken keinun vieressä ja kun toinen pari treenasi sillä. Tessa taisi vain ensimmäiseen keinun kolahdukseen reagoida, mutta sen jälkeen ei kiinnittänyt huomiota keinun ääniin. Ja kun Tessa itse oli keinulla niin omasta mielestäni Tessa sieti paremmin keinun  liikkumisen, kuin sen, että piti laskeutua itse keinua alas.. Varmaan kesällä, kun Tessa on toipunut leikkauksesta, pitää varata Tessalle hieronta, jos nuo kontakti-esteet takkuavatkin lihasjumien takia..