Eilen Retulla oli tapahtumarikas päivä. Aamulla lähdimme junalla yhden pysäkin Hiekkaharjusta Tikkurilaan eläinläkäriin. Asemalla Retun kanssa treenattiin kontaktin ottoa häiriössä, junamatkan poika sai matkustaa sylissä. Tikkurilan asemalla katselimme myös hetken ihmisvilinää, jonka jälkeen lähdimme kävelemään eläinlääkäriasemalle.

Eläinlääkärissä Retua taas vähän jännitti, mutta antoi hienosti katsoa hampaat. Lievä yläpurenta Retulla on tällähetkellä, mutta eläinlääkäri sanoi, että hyvin todennäköisesti purenta paranee kun pysyvät hampaat tulevat. Retu saikin nyt ohjeeksi pitää palloa päivittäin suussaan. Se ei kyllä tuolle pallohullulle ole ongelma, niinhän se muutenkin  niitä jatkuvasti kantelee ympäri taloa.. Toisen kiveksen Retu taas yritti pitää piilossa, mutta loppujen lopuksi sekin tuntui ihna selvästi.

Pöydällä ollessa Retulle ei kelvannut namit eläinlääkärin kädestä eikä pöydältä. Rokotusta poika ei taaskaan noteerannut mitenkään. Maksaessani laskua tuli paikalle isompi koira, jolle Retu sitten aloitti kunnon ärinät ja murinat. Sain kuitenkin siinä Retun metelöidessä varattua Tessalle samalla ajan tarkastus käynnille ja jos hiiva vain on parantunut niin samalla käynnillä pistetään Tessalle rokotteet ja varataan sterilisaatio aika. Toivotaan parasta..

Kuva on jo viikon vanha, mutta aika samannäköinen ja yhtä väsynyt Retu oli eilenkin eläinlääkäri reissun jäljiltä.