Eilen huomasin, että Tessan alapää taas punoittaa ja arvelin että hiiva on taas palannut, joten varasin taas ajan Aistiin tarkastukseen. Niinkuin itsekin olin arvellut oli Tessalle tullut hiiva takaisin. Perjantaina loppui antibiootti ja hiivalääkekuuri niin puoliviikkoahan Tessalla meni terveenä..

Nyt Tessalla jatkuu sama Canofite kuuri kuin aiemmin, nyt tosin kahden viikon ajan. Kauluriakin Tessa joutuu taas käyttämään.. Ja kun hiiva vaan on selätetty on Tessalla sterilisaation aika ja taas kauluri käytössä. Nyt eläinlääkäri varoittelikin, että on hyvin todennäköistä että Tessalla hiiva vielä uusiutuu, Tessan syvien poimujen takia.. 

Retulla on tämän vuoden viimeisin rokotus edessä parinviikon päästä, kun pistetään vielä rabies piikki . Tarkoitus oli, että olisin vienyt koirat samaa aikaa rokotuksille. Ehkä parempi näin, kun kumpikin arastelevat eläinlääkäriä..

Tämän viikon aikana pitää myös itse muistaa ilmoittaa Retu ensimmäiseen näyttelyyn, ja aloittaa uudelleen pöydällä treenaaminen ja tutkimiseen totuttaminen. Ensimmäinen näyttely olisikin jo 2.4 Lohjalla!