Ensin kuitenkin Tessan kuulumisia:

Ruoka on pysynyt nyt sisällä. Eilen jaoin Tessan ruuan kolmeen annokseen ja jokaisen sekoitin veteen. Samoin tänä aamuna Tessa sai kananmunaa, Molkosania ja jauhelihaa veteen sekoitettuna. Ei se kovin hyvältä näyttänyt ja Tessakin vähän mietti uskaltaako moista syödä, mutta kaikki meni.

Eilen ehdin jo hehkuttaa, että tassut olisivat jo parantuneet hiivasta. Tänään aamusta Tessa sitten aloitti niiden nuolemisen..

Ja muita kuulumisia:

Viikko sitten sunnuntaina tilasin koirille Variocagen häkin ja keskiviikkona kävimme hakemassa paketin. Perjantai ilta menikin sitten häkkiä kootessa ja koiria vahtiessa. Retu kun olisi halunnut olla koko ajan vahtimassa ja leikkimässä ruuveilla. No Retu saikin makoilla häkin pohjan päällä samalla kun kokosimme muita osia.

Valmiissa häkissä Retu onkin nyt viihtynyt. Tosin nyt Retu on sitten alkanut haukkumaan autosta ohikulkijoille. Mikäs siinö haukkuessa kun ikkunat on pimennetty, ääni kuuluu mutta koiraa ei näy.. Sisko jo totesikin, että koirat ei hänen kyytiinsä pääse juuri haukunnan takia. Kieltämättä kyllä nuo koirat ovat minutkin onnistuneet säikäyttämään haukunnallaan kun ajan..

Näyttelyssä yritimme myös ottaa paikalla olleista sisaruksista yhteiskuvaa, tässä meidän onnistunein otos: