Retun kanssa on nyt pyritty käymään mahdollisimman paljon Tikkurilan keskustassa/asemalla ja eläinkaupassa. Eläinkaupassa Retu on jo vähän rennompi, niin kauan kunnes joku yrittää ottaa kontaktia.. Sitten alkaa tuttu takajaloilla seisoen haukkuminen. Asemalla ja keskustassa puolestaan Retu ei välitä ohikulkevista ja vieressä istuvista ihmisistä, mutta eipä kukaan ole yrittänyt tulla tuon hurjimuken lähellekään. Kuitenkin ulkona Retua saavat vieraat tuijotellakin, ilman että Retu nostaa mekkalaa..

Eilen oltiin koirien kanssa vanhemmillani ja paikalla oli myös isän kaveri. Samaa meteliä kuin eläinkaupassakin Retu piti , mutta lopulta uskaltautui ottamaan kädestä nameja. Tosin kun namit loppui alkoi haukkuminen... Tessa puolestaan nautti rapsuteltavana olosta ja oli sylikoirana.

Tänään aamulla tuli taas mieleen, kuinka muissa asioissa on Retun kanssa päästy vähällä. Retu on ollut sisäsiisti jo pitkään, eikä muutenkaan ole sisälle tehnyt kuin ehkä viidet pissat. Retu on jäänyt alusta asti hyvin yksinään eikä ole pitänyt meteliä. Retu ei ole tuhonnut paljoa mitään. Paitsi tänään aamulla löysi hyvät kesäkenkäni joita alkoi järsimään! Pitikö se sitten nyt aloittaa..

Tessalla alkoi taas kahden viikon Canofite kuuri, kun hiiva ei ole parantunut.. Nyt jo näyttää siltä että Canoifite toimii  tehokkaammin ja toivotaan, että kohta hiiva olisi enää muisto vain..