Eilen rohkaisin mieleni ja suuntasin Tessan kanssa Mäntsälän koirakerhon epiksiin. Paikalle ehdittiin kun kisaavien minit olivat jo ratansa menneet, mutta onneksi ehdin vielä nähdä kisaavien medit, kisaamassa olikin kaksi koikkeriakin; Pimu ja Tinka.

Mölli-medejä oli vain kahdeksan lähdön verran, ja Tessan kanssa suoritimme radan kahdesti. Ensimmäinen rata alkoi takkuillen, kun Tessa meinasi jo toisen hypyn ohittaa. Viidentenä oli A, ja vähän epäilinkin, että sen kanssa voi olla ongelmia. Niinhän se Tessa siltä kieltäytyi, eikä suostunut menemään ennen kuin sukan kanssa houkuttelin sen esteen yli. Loppurata menikin sitten ihan hyvin.

Toisella yrityksellä A:kaan ei enää ollut ongelma, vaan Tessa juoksi sen vauhdilla. A:n jälkeen oleva pituuskin meni vielä hyvin, mutt sitten myöhästyi ohjaamisesta ja Tessa meinasi lähteä oikaisemaan rataa. Ennen kuin Tessa ehti väärälle esteelle sain sen kuitenkin ohjattua oikeaan suuntaan ja taas loppurata meni hyvin.

Radan ihanneaika oli 60s, ja Tessan kanssa juoksimme radan aikaan 47s. Jos oikein osasin lukea tuloslappua, niin viisi virhepistettä ja hyllystä 10 virhepistettä tuli. Nyt vaan seuraavia epävirallisia katsomaan :)