Lauantaina Tessa pissaili lenkillä enemmän kuin normaalisti ja sunnuntaina ja eilen Tessa puolestaan joi enemmän kuin normaalisti. Lisäksi eilen Tessa pissasi kahdesti sisälle joten varasin eläinlääkäriin aikaa. Tänään sitten töitten jälkeen kiireesti Tessan kanssa ulos ja vahtimaan milloin Tessa pissaa. Yritin kauhan kanssa saada Tessalta pissanäytettä; Ensimmäisellä yrityksellä Tessa nousi heti ylös kun näki kauhan lähestyvän. Toisella yrityksellä osuin Tessaa takajalkaan ja taas Tessa keskeytti. Kolmannella yrityksellä onnistuin saamaan kauhan Tessan häiriintymättä oikeaan paikkaan, mutta pissaa tuli vain pilttipurkin pohjan verran.

Lämmöt Tessalla oli normaalit, virtsarakkoa saattoi hieman aristaa. Ainakaan alustavasti virtsanäytteessä ei mitään näkynyt, mutta huomenna soitan vielä viljelytuloksesta. Samalla otettiin myös hiivanäytteet eikä hiivaakaan enää näkynyt. Tosin eilen illalla Tessalle viimeksi tehty Malaseb-pesu. Josko siitäkin vaivasta päästisiin pikkuhiljaa eroon..

Retu on vihdoin ruvennut rauhoittumaan haukkumisen kanssa. Eilen suuntasimme lenkin Tikkurilan keskustaan ja siellä Retu antoi vieraiden ihmisten jutella meidän kanssa ilman haukkumisia. Kukaan ei tosin Retua edes yrittänyt lähestyä, joten sekin saattoi vaikuttaa Retun rauhallisuuteen. Mutta uskon eilis illan olleen kuitenkin hyvää treeniä Retulle.

Mökillä tulimme siihen tulokseen, ettei Retu vaikuta kuitenkaan haukkuessaan vieraille (ja joskus tutuillekin) pelokkaalta vaan haukku kuulostaa ja näyttää enemmän vahtihaukulta. No, tänään suuntaamme koko porukalla Espooseen kooiker-tokoon, saa nähä käyttäytyykö Retu siellä yhtä hyvin kuin eilen..