Tänään suuntasimme Tessan kanssa aamupäivästä melkein naapuriin agilityn epiksiin. Olimme hyvissä ajoin paikalla ja ehdin nähdä lähes kaikkien mini-möllien radat.  Medi-mölleissä meitä olikin vain 13 startin verran ja Tessan kanssa meillä oli taas kaksi starttia. Onneksi tällä kertaa paikalla oli myös Miko omistajineen ja Suvi kuvasikin meidän molemmat radat, kiitos Suville! Vähän näkee itsekin missä olisi vielä parantamisen varaa, kun enhän minä radalla huomaa läheskään kaikkia virheitäni.

Ensimmäisen radan video

Ensimmäinen lähtö tuntui jo hankalalta, kun Tessa ei olisi malttanut jäädä istumaan ja odottamaan lähtölupaa minulta. Ensimmäiset kolme estettä olivat hyppyjä jonka jälkeen oli putki. Vaikka kolmas este oli eri linjassa kuin ensimmäiset kaksi ajattelin, ettei Tessa kuitenkaan putkeen kovin hinkua ja varmaan osittain sen takia Tessa juoksikin kolmannen esteen ohi suoraan putkelle. Tessa tuntui menevän vähän hämilleen kun kutsuin sen pois putkelta ja menikin putken hieman hitaampaa kuin normaalisti. Onneksi Tessa sai taas nopeasti vauhtinsa takaisin ja loppurata menikin tosi hyvin toiselle putkelle asti. Siellä Tessa ensin kieltäytyi putkeen menosta, mutta meni toisella käskyllä. Ensimmäiseltä radalta saatiinkin 5 virhepistettä ja kielto.

Toinen startti

Toisen lähdön alku meni paljon paremmin, mutta A:lla itseäni jäi epäilyttämään hyppäsikö Tessa siinä kontaktin yli.. Ilmeisesti hyppäsi, koska toiselta radalta saatiin yhteensä 10 virhepistettä ja toinen oli ihan selvä. Se tuli toiseksi viimeiseltä hypyltä, kun itse estin Tessan hyppäämisen (ensimmäisellä radalla tässä kohtaa takaaleikkaus meni ihan hyvin..).

Ja taas Tessa oli paljon paremmassa vireessä kuin viimeksi treeneissä.. En sitten tiedä johtuuko se paikasta vai jännitänkö enemmän treenejä kuin epiksiä, vai mikä.. Radan ihanneaika oli 50s, ja meidän aikamme oli 37,06 ja kun virhepisteitä oli 10 niin tuloksella -2,94 olimme medi-möllien kakkosia. Ja taas olisi kova hinku päästä enemmän treenaamaan ja ehkä kisaamaan ihan oikeisiinkin kisoihin. Vaan eiköhän tässä vielä mene aikaa kun pitää vielä kepit, keinu ja rengas saada kuntoon.. Onneksi mölliluokassa ei näitä olekaan :)