Tänään oli sitten mukava herätä kun joku teki sängyn viereen pissat. Ennen kuin avasin silmät olin jo varma, että se on taas Tessa, mutta Retuhan se siinä matolle tähtäsi.. Vähän osasin kyllä jo illalla vahinkoon varautua, kun molemmat koirat litkivät iltalenkin jälkeen vettä kuin viimeistä päivää.. Ja molemmat vesikipot piti täyttää eilen normaalia useammin. Tessan kippo kolmeen kertaan ja Retunkin isompi kippo kahteen kertaan..

Eilen päästiin koirien kanssa vasta kymmenen jälkeen pidemmälle lenkille, silloinkin lämpömittari näytti vielä 25astetta, mutta itselleni ulkona oli sopivan viileä, kun vähän tuuli ja aurinko ei porottanut enään.. Kyllä huomasi Retusta, että eilen koulutuskin oli jäänyt vähemmälle, kun ulkona piti jatkuvasti vetää hihnassa ja kamala kiire olisi ollut joka paikkaan.

Eilen treenattiin sitten Retun kanssa namikäteen koskemista tassulla ja Retu ymmärsi vihdoin idean! Treenattiin myös kämmeneen koskemista kuonolla ja yritin lisätä jo hidasta liikettä mukaan, mutta parempi nyt treenata koskeminen varmaksi.. Taidan taas alkaa hoppuilla, kun edistytään hyvin.

Tänään pitäisi suunnata siskon kanssa mattopyykille ja koirat pääsevät mukaan. Toivottavasti ei vaan kamala helle tule taas.. Nyt ainakin ulkona oli mukava olla hetken aikaa, pitää kohta suunnata ulos noiden pissakoneiden kanssa..