Aika menee kamalan nopeasti nyt kahden koiran kanssa. Vastahan Retu oli pieni suloinen karvapallo jota Tessakin hoivasi ja nyt tuo roikale on jo Tessaa isompi ja nopeampi. Ei tykkää enää Tessakaan niin paljoa leikkiä Retun kanssa.. Onneksi sentään ajoittain innostavat toisiaan ulkona juoksemaan.

Vielä Retu on saanut elää villin ja vapaan pennun elämää, mutta kuukauden päästä aloitamme Heiluhännissä arkitottelevaisuuden. No, ollaanhan me kotona temppuja ja tokoa vähän treenattu ja aina Retu hammastyttää minut nopealla oppimisellaan. Kirjapinon päälle Retu nostaa takapäänsä jo ketterästi, mutta vielä en ole etutassuseisonnalle keksinyt käskysanaa.. Ovenkin Retu jo sulkee nopeasti käskystä vain kuonoaan käyttäen (ovikin on nyt sitten jatkuvasti likainen kun Retu sitä kostealla kuonollaan tökkii..)

Karvanlähtö Retulla on nyt pahimmillaan ja hampaat näyttäisivät olevan oikein suussa :) Koipeaan tuo yhdeksänkuinen ei vieläkään nosta, viime viikolla taisi olla pientä yritystä kerran. Vaan ei kyllä haittaa, kun ei ole koko ajan merkkailemassakaan. (Riittää kun Tessa merkkailee molempien edestä).

Alla vielä seisotuskuvat pojasta, molemmista kyljistä:

 

Alempi kuva otettiin tänään, kun Retu oli jo aivan naatti päivän touhuista. PItää varmaan Retun kanssa alkaa treenaamaan hännän heilutus käskyäkin, kun molemmissa kuvissa häntä on melkein koipien välissä.

Painoa pojalla oli viime viikolla 10kg, pitäisi taas joku päivä muistaa mitata Retua kun viimeisimmästä mittauksesta on jo pari kuukautta..