Eilen Tessan kanssa suuntasimme Kivikkoon meidän kolmansiin epiksiin. Kiitos Suville kun vihjaisit, olisi  muuten jäänyt välistä!

Rata vaikutti suht helpolta ja suoraviivaiselta, suurimpana haasteena luulin olevan kahteen ensimmäiseen putkeen oikeaan päähän lähettämisen ja viimeisen putken jälkeen viimeiselle suoralle ehtimisen. Kontakti esteenä oli vain A ja hieman epäilytti kuinka Tessa vieraalle A:lle kiipeää.

Ennen radalle menoa yritin innostaa leluilla Tessaa, mutta lelut eivät kiinnostaneet Tessaa yhtään. Hieman epäilin näkyisikö innostuksen puute myös radalla. Radan ihanne aika oli 50s ja meille tulikin ensimmäiseltä radalta yliaikaa (aika 50,4). Putkiin sain lähetettyä Tessan oikeaan päähän, mutta kuitenkin virhepisteitä tuli 30.

Toinen rata menikin jo paljon paremmin ajalla n. 39 s. Ainoat virhepisteet tuli paikasta jonka luulin olevan meille aivan varma kun muurin jälkeen piti juosta suoraan hypylle, jonka jälkeen oli takaakierto. Koska oma ohjaukseni taas myöhästyi lähtikin Tessa kiertämään hyppyä jolle oli suoralinja muurilta ja tästä meille kielto.. Muuten rata meni hyvin, ja jäi harmittamaan tuo yksi kielto... Toisen radan suorituksella pääsimme kuitenkin kakkosiksi, taidetaan Tessankin kanssa jossain vaiheessa päästä kisoihinkin, kunhan ne pari estettä saataisiin toimimaan (keinu ja kepit)..