Tänään päästiin parin viikon tauon jälkeen taas oman seuran agi treeneihin ja kerrankin onnistuin tekemään toistoja sopivan verran Tessan kanssa. Ensin treenattiin putkeen lähettämistä mahdollisimman lyhyen matkaa saattaen ja Tessa ymmärsi heti idean. Tehtiin neljän esteen sarjaa, kaksi hyppyä, suora putki ja este ja Tessalla oli hyvin vauhtia, joten muutaman toiston jälkeen pidennettiin rataa vielä yhdellä esteellä ja takaakierrolla. Tessa sai kehuja nopeudestaan, joka on nyt vihdoin löytynyt ja kieltämättä näytti siltä että Tessa jäi nyt kaipaamaan jatkoa kun pidettiin tauko.

 

Tauon jälkeen otimme aluksi pelkät kepit ohjureilla eri ohjauskulmista ja lopussa juoksin itse jo erisuuntaan eikä Tessa välittänyt. Ensimmäistä kertaa näin nyt Tessan menevän kepit hyvällä rytmillä ja vauhdilla, kesällä ei ollakaan keppejä paljoa tehty, viimeksi meillä oli keskeltä ohjurit pois, nyt ohjurit olivat koko matkalla. Nyt tehdään ainakin seuraavalla kerralla vielä aluksi taas kepit kaikilla ohjureilla ja nyt poistetaan verkkoja hitaampaa tahtia pois.

Ensiviikosta meillä alkaakin taas hallivuorot ja toivottavasti pääsemme Tessan kanssa mukaan vielä jatkamaan kun vauhtikin on nyt löytynyt. Hallivuorot saimme Itä-Hakkilasta samasta paikasta kuin viime talvena ja siellä Tessalla alkoi kontakteilla kieltäytyminen. Täytyy muistaa ottaa siellä taas kontakteja aluksi ihan erillään radasta ja toivoa, että tänä vuonna ei kontaktien kanssa enää ongelmia ole..