Tänään oli Tessan Haku-kurssin viimeinen kerta ja nyt jäätiinkin pohtimaan miten tästä jatkamme.. Tiltun ohjauksessa käydään toki vielä, mutta nyt ainakin seuraavat kaksi viikon loppua pitää jättää harrastelut vähemmälle ja aloittaa muuttopuuhat. Ja talvikin tulee jo kovaa vauhtia, onneksi treenit jatkuvat kovimmillakin pakkasilla; silloin vain siirrymme sisälle treenaamaan.

Tänään paikalla oli vain neljä koiraa ja Tessa sai aloittaa. Maalimiehet otettiin taas yksitellen ja ensimmäiset kolme Tessa sai nähdä koko matkan ajan. Viimeisen piiloutumista Tessa ei kuitenkaan saanut nähdä, mutta hienosti Tessa etsi hänetkin. Tessa juoksi metsässä taas innoissaan, eikä ollut mitään ongelmia maalimiehen luokse menossa. Taas sain ohjeeksi olla innostamatta Tessaa, koska Tessa oli jo valmiiksi innoissaan lähdössä. Kerran Tessa pääsi huomaamattani varastamaan maalimiehelle lähdössä, joten myös hallintaa pitäisi nyt treenata varmaksi..

Kotiläksyksi saimme nyt treenata ilmaisua, saimme putken, jolla voimme treenata rulla-ilmaisua. Katsotaan saanko Tessan rullasta innostumaan vai alammeko treenata enemmän kertovaa ilmaisua. Pitäisi myös treenata Tessan kanssa kertovaan ja rulla-ilmaisuun kuuluvaa maalimiehen jättämistä ihan vaikka sisällä Markon kanssa. Eli pyydän Tessan menemään Markon luokse ja Tessan pitäisi tulla luokseni ja palata takaisin Markon luo..