Keskiviikon agility treenit meni taas mukavasti. Tessa oli taas tekemässä innolla ja vauhtia löytyi. Tällä kertaa ei tehty lainkaan keinutreeniä, mutta keppejä sitten sitäkin enemmän. Tällä kertaa ohjurit oli meidän käytössä ja Tessalle laitoin ne alkuun, loppuun ja keskelle yhden. Tehtiin ennen rataa muutamaan kertaan keppejä, että saatiin ne sujumaan noin vähillä ohjureilla. Ensimmäinen kerta meni todella hyvin, mutta seuraavat kaksi kertaa Tessa yritti lopettaa kesken keskimmäisen ohjurin jälkeen. Tehtiin toistoja sitten sen verran että saatiin vielä yksi onnistunut suoritus ja sitten radalle.

Radalla sitten kepeillä Tessa yritti taas keskimmäisen ohjurin jälkeen lopettaan, joten otettiin kepit uudestaan ja palkan jälkeen loppurata. Rata tehtiin kolmeen kertaan, ja joka kerralla joku kohta piti ottaa uusiksi. Yleensä oman ohjauksen myöhästymisen takia.

Tänään Retun toko sujui taas hyvin. Aloiteitettiin luoksepäästävyydellä ja en ehtinyt varoittaa, että Retu saattaa haukkua kun kouluttaja lähestyy. Vaan Retu istuikin koko ajan hyvin perusasennossa. Kouluttaja sanoikin, että vaikutti siltä kuin Retu olisi halunnut vainkeskittyä minuun ja nameihin. Pikaisesti Retu haistoi kouluttajan kättä, mutta kun kädesä ei nameja ollut, loppui kiinnostus kouluttajaan.

Tänään uusina treenattiin liikkeestä seisomaan ja maahan jäämistä ja hyppyä. Hypystähän Retu innostui ja hyppäsi sen vauhdilla. Pitää kotona treenata varmaan rauhoittumista hypyn jälkeen, että Retu malttaisi jäädä seisomaan hypyn jälkeen.

Nopesti se aika menee, viime vuonna tähän aikaa vielä jännitettiin tuleeko meille jouluksi pentu kotiin vai jatkuuko odotus ja ensi viikolla Rettana täyttää jo vuoden.. Kun tuoreempiakaan kuvia ei juuri nyt ole niin pakko laittaa kuva viime tammikuulta kun Tessa alkoi vihdoin hyväksyä Retun..