Eilen suuntasimme Vantaalle Agility Akatemiaan, "tuuraamaan" Lokia omistajansa sairastumisen vuoksi. Koska seutu oli itselleni vieras, lähdimme muka hyvissä ajoin. Eipä tullut mieleen, että Kivistön suunnalla on tiet muuttuneet aikalailla ja onnistuin sitten navigaattorista huolimatta eksymään (entisenä vantaalaisena..). Katriinantieltä soittoa Oreniukselle ja neuvoksi sain kääntyä ympäri ja takaisin liikenneympyrälle josta seutulan suuntaan menevälle sillalle. Kello taisi olla tuossa vaiheessa jo puoli yhdeksän ja treenit alkaneet. Auto ympäri ja soitto Markolle joka sai vielä toimia kartturina.

Lopulta pääsimme Tessan kanssa perille (tosin olin onnistunut sitten saamaan vielä auton ikkunankin jumiin, ei aina voi sujua..) ja oikean oven löydettyämme suuntasimme Tessan kanssa lämmittelylenkille.

Rata oli 25 esteen mittainen, kepit oli alussa, mutta keinua ei lainkaan. Johtuen varmaan osittain eksymisen aiheuttamasta myöhästymisestä, ei radan muistamisesta tahtonut tulla mitään. Ensimmäisellä yrittämällä pääsimme vain toiselle esteelle, kun jo unohdin mitä kautta kolmas on. Samalla sain ohjeeksi laittaa Tessan istumaan selvästi vinompaan ensimmäiseltä esteeltä nähden, jolloin sainkin itselleni paljon paremman linjan kolmos esteelle. Kerran taisimme päästä koko radan, ja silloinkin meinasi useampaan kertaan unohtua miten rata menee. Kisoja ajatellen, paras käydä kunnolla tutustumassa rataan ja katsoa tarkkaan miten muuta sen suorittavat (aikoinaan epiksissä ainakin toiminut ihan hyvin). 

Kepit  sujuivat täyspitkinä ihan hyvin, kerran Tessa meinasi jopa lähteä ihan rytmikkäästi niitä tekemään, mutta silloin jäi heti välistä keppi. Tessamaisesti sipsutellen kepit menivät ilman virheitä. Niin ja ohjaus oli nyt hankalammalta puolelta, sitä ei vähään aikaan olla treenattukaan.

Itselle taas tuli huomautusta, että oma vauhti pitäisi pitää, Tessa hidasti aina omaa vauhtia jos itse hidastin. Persjätöt pitäisi myös tehdä aikaisemmin, Tessan kanssa persjätöt toimivat muuten ihan hyvin, mutta oma liikkeeni oli niissä myöhässä joten Tessa kerkesi aina hieman annakoida väärälle esteelle menemistä. Vauhti oli eilen Tessalla hieman hukassa, vaikka kaikki hypyt taisivat olla  35cm:ssä. Kenties oli Tessalle liian tiheään kun oli lauantaian,sunnuntaina ja keskiviikkona. Seuraavan kerran sitten sunnuntaina ja taas tuleekin pidempi tauko.