Tänään Tessan kanssa oli Vuokkkosilla agitreenit. Tyttö oli päivällä vaisun oloinen (oli taas valvonut yöllä kun oli hoidossa), ja aavistelinkin ettei tänään taas vauhti päätä huimaa.. Rata oli muistaakseni 19 esteen mittainen, mutta me taisimme pisimmällään ottaa 7 esteen pätkän, ja sekin lopun kieputtelu. Vauhti tosiaan oli hukassa, joten yritin hetsausta ja yhteislähtöä, yhteislähdöllä saatiin vähän nopeutta. Ensin jätin Tessan suorittamaan putket yksin ja juoksin edelle (putkia kolme radalla), mutta kouluttaja totesi että kannattaa jäädä suuaukolle odottamaan. Tänään Tessa ei kestänyt jos olin liian kaukana (keskiviikkona taas sillä sai Tessaan vauhtia että juoksin edellä..)

Radalla oli takaakiertoja, välistävetoja ja juoksu suoria. Ihan meille sopiva siis, mutta kahdeksantena esteenä oli keinu, ennen sitä suora putki ja hyppy, joten Tessa kerkesi ottaa kunnolla vauhtia. Koska keinu on nyt jonkin aikaa sujunut ihan hyvin, en muistanut hiljentää Tessan vauhtia ennen keinua, ja lentokeinuhan siitä tuli. Otettiin sitten kahteen kertaan pelkkä keinu (+hypylle vapautus keinun jälkeen) ja vielä kerran osana rataa. Yksi lentokeinu taas riitti, ja keinun vauhto on taas kateissa (eikä meinannut puomiakaan uskaltaa tämän jälkeen..)

Suurin odotuksin ajattelin että tänään juostaan koko rata yhteen pötköön. Ei juostu kun ei koiralla ollut intoa (itsellä olisi taas pitkästä aikaa ollut..) No, nyt on sitten pidempi tauko, seuraavat ohjatut treenit vasta 16.3.. Jos nyt virallisiin kisoihin ilmoittaudutaan, niin vain hyppärille. Nyt ei riskeerata keinun kanssa, ennen kuin saamme sen taas varmemmaksi.. 

Toisella puolella kenttää treenasimme Tessan kanssa keppejä. Vauhtia löytyi niihin ja ohjaus onnistui molemmilta puolilta. Tosin kun itse juoksin vasemmalta puolelta piti useammin aloittaa alusta, kun jäi keppi välistä.. Ja vähän Tessa taas yritti rytmittää keppejen menoakin.

Ainiin ja tänään koirat pääsivät taas vaa'alle. Tessalle vihdoin löydetty sopivat ruoka-annosmäärät ja paino nyt ~9,5kg, Retulla painoa ~12,5kg.