Tessan kisaura on nyt avattu ja hienosti se alkoikin. Aamusta suuntasimme Suomalaisen Jarin tuomaroimille radoille, ensin vuorossa agilityrata. Rataan tutustuessa rata tuntui meille sopivalta. Hieman jännitti miten keinu ja kepit menevät ja ihan pikkuisen myös rengas, kun sitä ei paljoa ole treenattu. Turhaan jännitin, keinu meni hyvin, hitaasti, mutta Tessalle se hyväksytään. Kepeille itse ohjasin ihan liian myöhässä, joten Tessa aloitti väärästä välistä. Renkaankin hyppäsi oikein. Mutta se viimeinen putki, siitä jo rataantutuessa ajattelinkin että en välttämättä onnistu ohjaamaan oikeaan päähän ja väärästä päästähän se Tessa sen sitten meni. Mutta muuten aivan loistava rata meiltä, ensimmäiseksi viralliseksi. Vain kaksi medi1:stä sai tuloksen, joten ei siihenkään nähden harmita että tuli HYL.

Tessan HYLLY rata

 

Ennen hyppäri rataa, Tessa oli vaisumman oloinen ja taas ehdin jännittää miten vauhdin käy. Videosta huomaa, ettei Tessa meinannut lähdössäkään malttaa vain olla, vaan halusi haistella koko ajan. Mutta omaksi yllätyksekseni sainkin kunnolla juosta ja puolessa välissä meinasi oma vauhti loppua kesken kun Tessa pinkoi edelle. Tältä radalta viisi sai tuloksen ja Tessa ainoana sai nollan! Kyllähän sitä toivoi, että ainakin yksi nolla tulisi, mutta en kyllä uskonut että se oikeasti tulee. Ja ainoana nollakkona voitimme myös medi1:t.. Nyt kun työt antaisivat myöten niin varmasti tulisi ilmoitettua heti seuraaviinkin kisoihin, mutta kun melkein kaikki viikonloput on töissä niin ei pääse kisaamaan..

Tessan LUVA rata

 

Oli varmaan viimeisiä hetkiä kun Tessan kanssa viitsi aloittaa kisaamisen, eilen huomasin että tyttö on ruvennut jo harmaantumaan. Ei ole enää vähäisiäkään mustia korviksia, kun korvikset ovat harmaantuneet. Mutta nyt kyllä aglity jatkuu taas uudella innolla myös kisaamisen merkeissä niin kauan kuin Tessa siitä nauttii ja Tessan kroppa kestää.