Eilen Tessa pääsi hierottavaksi. Lisästressiksi mukana oli myös meidän poika, mutta onneksi poika malttoi koko tunnin istua tuolilla kun me Tessan kanssa olimme lattialla. Kävimme Koirien hyvinvointikeskuksessa ja Tessa pääsi siellä oppisopimusopiskelijalle hierottavaksi. Alkuun Tessaa taas jännitti, mutta todella nopeasti Tessa rauhoittui ja pysyi kyljellään hieronnan ajan. Kipeimmissä kohdissa yritti kääntyä selälleen tai lähteä pois.

Pieni shokki oli, että Tessalla oli jumeja kyllä lähes koko kropassa. Etureidet molemmin puolin, hartialihakset ja periaatteesa se kohta mihin valjaat tulevat molemmin puolin jumissa, niskassa pientä jumia, mutta selkä oikealta puolelta eniten jumissa.. Tessahan on näillä pakkasilla (ja syksyllä pimeällä) ollut iltalenkeillä ihan perässä vedettävä, se voisi kenties selittää tuon niskan jumin ainakin. Hieman mietityttää miksi selkä oli niin selvästi vain toiselta puolelta jumissa, lenkeilläkin kuitenkin vaihdetaan puolia, mutta nytkin kun Tessaa katsoo tuo nukkuu kyllä aina samassa asennossa, kääröllä kuono oikean takajalan päällä.. Seuraava hieronta joka tapauksessa ensiviikolla, ja nyt myös päätin että keväällä käytän Tessan fyssarillakin.

Olimme olleet sunnuntaina agilitytreeneissä ja pitkästä aikaa koko perhe oli mukana, Marko sanoikin että ei Tessalla kyllä mitään suurta intoa ollut tehdä.. Välillä juoksi kovaa, mutta enimmäkseen oli perässä vedettävä.. Ja hypyt olivat kuitenkin maks. 35cm:ssä. Raukka ollut varmaan niin jumissa ja kuitenkin halunnut tehdä.

Viikonloppuna sain kuvia Tessan ensimmäisistä virallisista kisoista, kunhan Tessan jumit vaan saadaan kunnolla auki ja meidän molempien kunto kohdilleen niin voidaan taas katsella kisoja. (Alla olevat kuvat ottanut M.Sirkiä)

10941282_10153050863084776_1222968998_n.

 

10887920_10153050863074776_1677663557_n.

Ainiin ja eläinlääkäristä tuli soitto että Tessan verikokeissa ei näkynyt mitään punkkivälitteisiä sairauksia! Joten kuun vaihteessa Tessan vakuutus loppuu ja toivotaan ettei tuo heti sairastu mihinkään..