Mutta onneksi kireyttä vain Tessan takapäässä.  Viimeviikon hieronnan jälkeen tuntuu että Tessa on hieman vähemmän vältellyt poikaa ja ulkona on ollut oma leikkisä itsensä. Leikkisyyteen nyt tosin voi vaikuttaa uusi lumikin, joka on aina saanut Tessan villiintymään.

Tänään oli sitten toinen hieronta ja kuulemma etupään jumit ovat selvästi helpottaneet. Sanoinkin että omasta mielestä etupäätä on helpompi namien kanssa venytellä. Takapää olikin sitten edelleen jumissa ja Tessa pyrki pois hieronnasta kun takapäätä käsiteltiin. Takapään jumit olivat edelleen molemmin puolin samanlaiset, alaselkä ja reisilihakset.. Uusi aika taas kahden viikon päähän.

Eli vielä pitää malttaa agilityssä ottaa rauhallisesti. Viime sunnuntaina maltoin ottaa kepit vain kerran ja A:n jätin kokonaan radalta pois. Ehkä hieman lyhyempänä olisi silti voinut pitää Tessan treeniajan, nyt taas viimeisellä kerralla vauhti oli aika hyvin jo hiipunut.. Rimat pidin 30-35cm:ssä eikä nyt tällä viikollakaan aiota korkeampia hyppiä.