Eipä ole näkynyt, vaan ei se niin haittaakaan kun töissä on tultu oltua kesäkun puolesta välistä alkaen. Kolmen viikon loma oli heti kesän alussa.

Tessan kanssa kesä sujunut rauhakseen, agilityä treenattu kerta viikkoon. Vieläkään en ole omia esteitä saanut tuotua varastosta takapihalle.. Treenit mennyt vaihtelevasti, viimeksi taas oli hyvin vauhtia ja motivaatio kummallakin kohdillaan. Tänään sitten maksoin lisenssimaksun ja ehkä elokuun alussa pitkästä aikaa startataan ihan kisoissa!  Vähän aikaisemmin sentään kuin viimevuonna, silloin ostin kisalisenssin vasta syyskuussa..

Juhannuksen jälkeen Tessa oli hetken kolmijalkainen, soitin kaikki lähialueen eläinlääkäritkin, mutta mikään tutuista ei pystynyt ottamaan samana iltana vastaan. Googlettelujen jälkeen löysin sitten Sipoon pienelainklinikan, jonne meidät otettiin sitten ylimääärisinä. Klo 12-19 Tessa ei varannut juurikaan oikealle takatasulleen. Koko päivän olimme olleet kotona enkä ollut huomannut että Tessa sitä olisi loukannut. Lääkärikin tutki koko jalan ja selän, mutta mitään vikaa ei löytynyt. Muutakuin että ei varaa tassulleen. Kopeloinnin jälkeen koira lattialle ja koira jolkottaa taas neljällä tassullaan! Tosin sitä kesti vain hetken kun taas pomppi kolmella. Kipulääke kuuri muutamaksi päiväksi ja seuraavana aamuna Tessa oli jo entisellään. Toivottavasti ei toistu enää tuommoinen.