Aika menee niin nopeasti että jäänyt laittamasta meidän uusimmasta tulokkaastakin kuvia. Kolmisen viikkoa sitten haimme nyt 10viikkoisen Inton (Chirpy Ultramarina) lauman jatkeeksi. Jo viime Lokin pentueesta olin kiinnostunut, mutta silloin ei aika vielä tuntunut oikealta, mutta kun luin Lokin blogista että Loki+Aia yhdistelmästä olisi vielä pari urosta vapaana, oli pakko pienen pohdinnan jälkeen laittaa kyselyä. Ja niin meille tuli pentueen isoin Viikinki joka kotona sitten nimettiin Intoksi. IMG-20150816-WA0005.jpg

Tessan kannalta tämä saattoi olla viimeisiä hetkiä kun neiti jaksaa pentua, sillä jos ei tänä vuonna olisi pentua tullut ei varmaan olisi ensi vuonnakaan pentua otettu, sillä perhe on joulukuussa kasvamassa vielä yhdellä ihmisenalullakin.. Tessallekin kuitenkin tulee joulukuussa jo 8-vuotta ikää!  

Into on todella reipas ja energinen pentu. Vielä ei ole löytynyt asioita mitä poika arastelisi, edes Tessaa vaikka välillä ehkä olisi syytä. Vieraita ihmisiä ja koiriakin yrittää päästä tervehtimään, ihmisiä ja varsinkin lapsia tässä pihapiirissä on päässytkin tervehtimään, mutta koiria ei vielä juurikaan..

 Tessa pitää sisällä kovaa komentoa, mutta Into ei vähästä lannistu, joten noita kahta saakin sitten vahtia ja laittaa vuorollaan eri tilaan että Tessa saa levätä. Ihmeekseni tänään kuitenkin sulassa sovussa putsasivat Juuson lautasta kuonot vastakkain. Eli samanlainen alku Tessalla ja Intolla kuin Tessalla ja Retulla aikanaan. Ulkona koiruudet ovat jo leikintynkää saaneet aikaan. Tessa nauttii kun vielä voittaa vauhdissa.

IMG-20150816-WA0000.jpg

Juusoa Into hetken taisi pitää lelunaan, ja edelleen ajoittain vauhdin pojilla kasvaessa saattaa tarrata käteen kiinni. Juuso on nopeasti oppinut kuitenkin tuolloin aina rauhoittumaan, kääntämään selän ja nostamaan kädet rinnan korkeudelle, jolloin Into luovuttaa. Päivittäin nuo leikkivät veto ja heittoleikkejä ja Juuso "kouluttaa" kumpaakin. Lähinnä siis syöttää nameja kun koirat ovat molemmat lähekkäin ja Juuson luona.IMG-20150816-WA0002.jpg

 

Vielä Into ainakin on kova tuhoamaan, joka yö saa herätä siihen , että poika järsii sängyn laatikon kahvaa ja tänään katsoinkin että vaihtoon menevät sitten joskus (voisihan ne tietysti poiskin ottaa..) Juuson kenkiä ja sukkia Into kantaa päivittäin kun jostain niitä aina löytää.

Mielenkiinnolla jäämme odottamaan millaisen harrastastuskoiran Intosta saan, toiveena toki, että pääsen Inton kanssa agilityä jatkamaan, kun Tessan kanssa sitten joskus alamme sitä lopettelemaan.