Eilen Into pääsi rokotuksille ja eläinlääkärin syyniin siinä samalla. Alkoi loistavasti, kun sain koiran ulos autosta ja viereisessä autossa oli mutaman kuukauden ikäinen itkevä vauva. Ja mitäpä Into tekee; aloittaa räyhäämisen toiselle, saas nähdä mitä tykkää kun omaan kotiin tulee samanlainen käärö..

Reippaasti Into meni eläinlääkärin ovesta sisään, kunnes haistoi vieraat koirat ja piti Into kantaa sylissä että päästiin ilmoittautumaan. Alussa Into oli kiltisti sylissä ja piti kaulastakin kiinni. Punnitus vielä ja painoa oli huimat 4,9kg! Iso jässikkä jo..

Itse rokotusta poitsu ei edes huomannut, söi vain nameja pöydältä, kaikki oli niin kuin pitää ja hienosti antoi tutkia itseään, pöytääkään ei arastellut, vaikka kotona ei vielä olla pöytätreeniä tehty yhtään.. Maksaessani käynnin päästin Inton hetkeksi kassapöydälle ja taas poika olisi innoissaan käynyt kaikki ihmiset moikkaamassa. Koiria sen sijaan piti komentaa, vaikka nyt paikalla oli vain pikkukoiria.

Lenkeillä Into on nyt tällä viikolla aloittanut muille koirille räyhäämisen, isommista koirista tuntuu menevän ihan paniikkiin, mutta pienillekin pitää äristä.. Tosin tässä lähellä asuu useampi pieni rähisevä koira, tiedä onko niistä mallia ottanut, sillä Tessa on nyt käyttäytynyt lenkit hyvin.. Toivottavasti ensiviikolla pääsisimme jo pentupaineihin, kun tällä viikolla käymme Nummelassa laittamassa vaunun talviteloille..

Ja olihan Into jo ensimmäisen kerran yökylässäkin yhdessä Tessan kanssa, hienosti oli pärjännyt ja Tessan kanssa nukkuivat kumpikin vapaana, eli Intoakaan ei laitettu eri tilaan yöksi. Tessa ja Into edelleen hyvin harvoin leikkivät keskenään mutta siellä olivat ulkona juosseet rinkiä. Kotona taas sama ärinä jatkui Tessan osalta.

Koska omia kuvia ei edelleenkään ole saatu kamerasta koneelle siirrettyä niin tässä Suvin ottama kuva veljeksistä syyspäivillä. Nythän Rio oli 12viikkoisena 3,7kg, eli reilun kilon Intoa kevyempi. Ja kuvasta ehkä näkee että on Into muutenkin hieman isompi :)

IMG%204347.jpg