Blogin päivittely jäänyt, kun koneella ei juuri ehdi istua. Eilen yritin ensimmäista kertaa kännykällä kirjoittaa, mutta eihän se onnistunut. Otsikon ja tunnisteet sai laitettua, ei muuta :/ Tämän takia blogi siirtynee tulevaisuudessa Bloggerin puolelle, jotta voisin tuoreeltaan edes luonnoksen kirjoittaa kännykällä, se kun kulkee aina mukana.

Kotosalla ollut nyt vilkasta, nuorimmainen on lähtenyt rivakasti liikkeelle (siis se ihmislapsi, 9kk) ja Tessa on nyt tämän kestänyt paljon paremmin kuin Juuson aikana. Tessallehan oli hoitopaikkakin sovittu, mutta tarvetta sille ei nyt ollut. Into puolestaan ei juuri enää ole nuorimmasta kiinnostunut. Meidän väliin yrittää kyllä aina lattialla, ja kerran on murahtanut. Raskaan päivän jälkeen ei oltu laitettu koiria portin taa eikä illasta enää kestänytkun nuorin tuli nurkan takaa.. Jatkossa vaan muistetaan touhu päivien jälkeen laittaa koirat omaan tilaan.

 

FB_IMG_1468046112543.jpg

 

Esikoinen on myös nyt innostunut koirista, kouluttaa ahkerasti (ja syöttää salaa). JAU:n järjestämissä epiksissä oli  lapsille lelukoira rata, ja voi että poika oli onnessaan ruusukkeestaan! Viime viikonloppuna käytiin sitten ShowHau Centerin lapsi&koira-tapahtumassa, ja siellä esikoinen pääsi esittelemään lapsi lelukoira luokassa Rekkuaan. Meidän poika oli luokan nuorimmainen ja ainut poika. Hieman jännitti mutta hienosti kertoi koirastaan ja talutti isompaa pehmoa.

Agilityssä alkoi nyt talvikausi. Nyt otin vain yhden koulutuspaikan ja vuorottelen siinä koirien kanssa, tosin Inton kanssa enemmän ja Tessan kanssa sitten omatoimitreeniä. Eilen käytiinkin koko perhe puolentunnin vuorolla ja että Tessalla oli intoa kun viime viikolla ei ollut mitään treenejä. Tarkoitus oli että olisi siellä metsässä käyty kunnon lenkillä ja vähän ulkokentällä otettu Inton kanssa takaakiertoja, mutta nuorimmainen päätti toisin ja lenkki pitikin tehdä kotosalla..

Ajoittain harmittaa miten vähän nykyään ehtii koirien kanssa tehdä, arki-iltojen mätsärit on melkeinpä pois suljettu, kun lasten kanssa menisi liian myöhään ja ilman lapsia ei viitsi moneksi tunniksi lähteä kun perjantain treenit jo vie 2,5h ilman lapsia.. Ja viikonloput vaan kummasti täyttyy, varsinkin nyt kun mentiin ostamaan mökki Lohjalta. Näissä maisemissa ovat koirat nyt juosta

20160802_150351.jpg