Nyt Retun kasvu on jo varmaan vähän hidastunut, tällä viikolla emme kuitenkaan ole saaneet aikaiseksi Retua mittailla. Viikossa Retulle on tullut painoa lisää  n. 500g ja alkuviikosta Retu painoikin 6,9kg. Vierekkäin seistestessään huomaa kuinka  Retu on jo korkea, taitaa olla enää korkeintaan viisi senttiä korkeuseroa, tuskin sitäkään.

Vaikka kokoa on tullut Retulle lisää, ihan hömelö tuo poika on. Ulkona remmilenkeillä vastaantulijoita Retu edelleen juoksee karkuun ja kun vieraat ovat menneet ohi lähteekin juoksemaaan perään. Vieraat lapset taitavat olla pelottavinta, eikä Retu edes yritä heidän lähelle. Vaan nytkin makoilee sohvalla siskontyttöni ja pikkuveljen välissä ihan tyytyväisenä. Vieraitten koirien kanssa Retu ei edelleenkään halua tehdä tuttavuutta, eikä remmissä saakaan. Vapaana ollessaan kyllä loppujen lopuksi uskaltautuu vieraita koiriakin haistelemaan.

Yöt ovat nyt sujuneet meillä vaihtelevasti, enimmäkseen Retu nukkuu yöt hyvin, mutta välillä ei Retu malttaisi millään nukahtaa. Retu yrittää lähes poikkeuksetta joka aamu päästä sänkyyn vaikka olemme yrittäneet laittaa esteitä sänkyyntulolle. Torstaina otimme käyttöön sumutinpullon ja sen avulla Retu on jo vähän vähentänyt sänkyyn pyrkimistä..

Ja pitkästä aikaa sain Tessasta ja Retusta kuvaa jakoon, lisää kuvia löytyy täältä.

leikkijät