Keskiviikon agilitytreeneissä tehtiin suht helpon oloista rataa, jolla saimme Tessan kanssa treenata vauhdissa ohjaamista. Pariinkin kertaan taisi radan keskivaiheilla tulla yhteentörmäys kun oma ohjaukseni myöhästyi ja Tessa juoksi suoraan eteeni.. Treenin lopuksi otimme Tessan kanssa taas keinutreeniä, tällä kertaa Essi oli pitämässä keinusta kiinni.

Ensimmäisen kerran jouduin Tessan nostamaan keskikohdan yli ja jonkin aikaa Tessa vapisi, eikä suostunut ottamaan nameja.. Lopulta ahneus voitti ja Essin laskiessa keinua maahan, Tessa kipitti keinun alas. Toinen kerta meni jo paremmin ja viidennellä ja viimeisellä kerralla saatiin jo lisättyä vähän vauhtiakin keinun laskeutumiseen. 

Torstaina Tessalla alkoi vuorostaan silmä rähmiä ja perjantaina suunnattiin taas Aistiin näytille. Silmätulehdushan se pitkästä aikaa (Retulla oli aika tarkalleen kuukausi sitten) ja silmätippojen tiputus alkoi jo perjantai iltana. Retulla oli kuukausi sitten silmägeeli, jota piti vain neljästi päivässä laittaa, mutta Tessan tippoja pitäisi tiputella kuudesti päivässä. Viikonloppu vielä onnistuu hyvin, mutta maanantaina Marko joutuukin sitten kesken työpäivän lähtemään silmätippoja laittamaan.

Ja niin jää Tessalta tämän vuoden ainut näyttely välistä, ensi kesänä sitten uusi yritys kooikerhondjien kesä-näyttelyssä..