Tessa on tämän viikon ollut aivan ihana luonteinen, eikä ole lenkeilläkään muille rähissyt. Naapureitakin Tessa on tervehtinyt hännän heilutuksilla ja on innostunut, jos joku on rapsuttanutkin. Eipä ole kauaa siitä, kun lähes jokainen vastaantulija sai Tessan ärisemään, onneksi nyt näin.

Ja heti kun Tessan käytös on kunnossa, niin Tessa joutuu kamalaan rääkkiin.. Tänään oli Tessan sterilisaatio, jätin Tessan eläinlääkäriin klo 13 ja äsken palasin Tessan kanssa kotiin. Tessan leikkaus oli mennyt hyvin ja Tessa lähtikin hoitajan kanssa aluksi hyvin kävelemään, mutta muutaman askeleen jälkeen kuulin kun Tessa huusi nurkan takana. Menimme Tessan luokse äitini kanssa ja siellä Tessa makasi kyljellään ihan sekaisin. Tessa sai sitten  vielä ylimääräisen piikin Temestaa ja hetken päästä Tessa käveli taas vähän matkaa, kunnes lysähti maahan lepäämään.

Kannoin Tessan autoon ja Tessa nukahtikin syliini kotimatkalla. Autosta poisnousu oli taas oma operaationsa ja siinä Tessa heräsikin ja taas huusi vähän. Nyt Tessa nukkuu omassa rauhassaan, omalla pedillään. Nyt vaan odotellaan, että Tessa heräilee.. Kaikkea sitä pieni koira joutuukin kärsimään omistajan mielenrauhan takia.. Eläinlääkäri kyllä sanoi, että sterilisaatiosta voi auttaa Tessan vulvapoimun hiivaankin, toivottavasti sillä hiiva ei ole nyt vähään aikaan näyttänyt paranemisen merkkejä.

Niin ja taas Tessa joutui laihikselle, pitää varmaan taas alkaa pistää ylös kaikki mitä Tessa saa ja seurata painoa tiheämmin.. Ja pitää Tessa pois Retun ruuilta.