Nyt syksy on panostettu Intoon;. Inton kanssa on käyty ohjatut treenit, on ollut rokotuksia ja viimeisimpänä viralliset terveys tutkimukset. Pitkään emmin onko liian aikaista, ja vielä kun syksyllä Into kehittänyt eläinlääkäri kammon niin monen kertaan meinasin perua tutkimukset.

Into111.jpg

 

Rokotuksilla Inton kanssa on nyt täytynyt pitää kuonopantaa, odotus tilassa Into yleensä on vielä ihan rento ja huoneessakin niin kauan kunnes sinne eläinlääkäri tulee.. sen jälkeen muristaan niin kauan että päästään pöydältä pois.. lattialla sitten syö eläinlääkärin kädestä nameja ilman mitään ongelmaa…

Koska siis oli tiedossa että murinalta ei vältytä, pyysin jo aulassa Intolle kuonopannan. Itse ainakin Pystyin olemaan rennommin kun tiesin ettei Into vahingossakaan pääse ketään puremaan. Siinä odotellessa totuteltiin samalla kuonopantaan.

Ensimmäisenä oli vuorossa silmätutkimus, ja kun valot laitettiin pois ja silmiä alettiin tutkia oli Into normaalia hermostuneempi. Loppua kohti murina vain yltyi ja eläinlääkäri sanoikin että hänellä on vain kerran aikaisemmin ollut yhtä ärhäkkä tutkittava.. no kun lattialle päästiin otti Into heti nameja eläinlääkärin kädestä. Silmissä ei mainittavaa :)

Seuraavaksi vuorossa olikin polvet ja sydän.. taas pöydällä paniikki, mutta sydän saatiin kuunneltua lattialla, siinä ei mitään mainittavaa myöskään. Polvet sitten pöydällä ja koko ajan kun jalkoja tutkittiin Into murisi kuonokopan kanssa.. polvet kuitenkin 0/0.

Rauhoituspiikki pojalle ja siirryttiin huoneeseen odottamaan unen tuloa. Lötköpötkön kannoin sitten röntgen-huoneeseen ja pitkään kuvattiinkin, lonkista ei sanottu mitään arvioita (taisi sanoa kuitenkin että hyvältä näyttää) ja kyynärät näytti juuri siltä mitä pitääkin. Tuloksina lonkat A/A ja kyynaret 0/0. Selkää sitten kuvattiinkin enemmän, syyksi selvisi kaularangan viimeisessä nikamassa olevat ylimääräiset kylkiluut, kuulemma vajaa kehittyneet joista ei pitäisi haittaa olla.  Tai saattaa aiheuttaa kaulanjäykkyyttä ja esim. haistelu olisi hankalampaa.  No ei ainakaan vielä ole kun kuono maassa kuljetaan lenkit.. Selkä siis LTV0 ja VA1.

TT.jpg

Nyt kun Intolta saisi tuon eläinlääkäri ja pöytäkammon pois ja puolustusmurinan muutenkin vähäisemmäksi niin aika täydellinen tuo olisi.