Tällä viikolla tuli Tapiolasta uusi vakuutuskirja koirille, tai siis Tessalle.. Katselin ja ihmettelin, miten Retulla maksimi korvaussumma on n. 200euroa enemmän kuin Tessalla. Sitten välähti, että Tessahan täyttää joulukuussa jo seitsemän ja siitä eteenpäin joka vuosi maksimikorvaussumma pienenee..

Alkuvuodesta Tapiola nosti koirien vakuutusmaksuja reippaasti ja mietin lopetetaanko jo, kun Tessalla ei joka tapauksessa silmäsairauksia korvata ja Retukin oli ollut niin terveenä. Nyt päätettiin että pidetään kuitenkin Tessalla vielä ainakin niin kauan että tyttö on tutkittu taas.

Suunnitelmissa oli keväällä rokotusten yhteydessä ottaa Tessalta perusverikokeet, samat kuin kolmivuotiaana. Vaikka Tessan käytöksestä ei aina huomaakaan, niin kyllä tuokin vaan pikkuhiljaa vanhenee.. Nyt taidamme tosin jo syksystä Tessan käyttää lääkärintarkastuksessa.

Ylihuomenna suuntaamme koko jäljellä oleva perhe asuntovaunuilemaan. Saas nähdä miten Tessa ja Juuso tulevat toimeen pienessä vaunussa.. Onneksi on luvassa hyvää säätä.

Ainiin tänään iltalenkillä Markolle selvisi että ihan naapurissa asuu Vili-koikkeri (olemme siis aiemminkin nähneet kun ovat ohi kävelleet), ja Vili pienen selvittelyn jälkeen on ilmeisesti Tessan setä.