Tänään oli Tessan vuoro päästä eläinlääkäri reissulle. Tessa oli selvästi reippäämpi kuin ennen ja antoi hoitajan silitelläkin vähän. Pöydällä ollessaan Tessakaan ei sitten suostunut nameja syömään, mutta lattialle päästyään etsi reippaasti nameja. Rabies rokotusta Tessa ei taaskaan edes huomannut, kun se pistettiin.

Edelleen Tessalta löytyi hiivaa, nyt myös etutassuista, niin kuin vuosi sittenkin.. Etutassuissa oli vain vähän punoitusta, joten nyt kiinnitetään parempaa huomiota Tessan tassujen pesuun ja kuivaukseen. Ostettiin sitten Malasebia niin kokeillaan jos sillä saisi paranemisen loppuun asti.

Varattiin samalla Tessalle sterilisaatioaika, jossa sitten napatyräkin leikataan. Onneksi vapaaviikkoni loppupuolella oli vapaa aika ja kuun lopussa sitten Tessa leikataan.. Retulla on sitten ensimmäinen näyttely samana viikonloppuna, joten Tessa pääsee tuttuun hoitopaikkaan hellittäväksi. Pitää alkaa jo järjestelmään Tessalle rauhallista toipilas ajan nurkkausta, sillä nyt Tessa on nukkunut yöt nojatuolilla ja sinne ei sitten ole enää asiaa hyppiä..