Eilen oli taas rokotuksen vuoro, koska Inton sisko oli juuri saanut rokotusreaktion 16viikkoisena ja koska Tessaltakin on kerran kuono turvonnut rokotteen jälkeen, sai Into nyt vain nelosrokotteen tehosteen. Kahden viikon päästä sitten rabies erikseen.

Tällä kertaa Intoa selvästi jännitti enemmän eläinlääkäriin meno, olisi pitänyt vain kantaa ovesta sisään. Nyt Into yritti kovasti peruuttaa takaisin ulos kun näki minne mennään. Vaa'alla Into ei uskaltanut edes nameja syödä (paino muuten 6,1kg, ja n. 33,5cm korkea). Mutta ei kauaa mennyt kun Into reipastui, ja kävi vieraalta syömässä nameja kädestä. Eläinlääkärin pöydällä taas hieman jännitti ja hampaita ei olisi halunnut näyttää, vaan eipä olla sitä kotonakaan treenattu.. Yläetuhampaat oli muuten jo vaihtunut. Rokotusta ei puolestaan huomannut taas ollenkaan kun keskittyi nameihin.

Mustin&Mirrin pentutreffeilläkin kävimme viikonloppuna ensimmäisen kerran, hieman jännitti miten Into pärjää pienellä aidatulla alueella. Alkuun rähisi toiselle pennulle, niin kuin arvasin, mutta lopetti tosi nopeasti ja sitten alkoi leikki. Ja alistaminen.. Pikkuhiljaa alueelle tuli enemmän pentuja, mutta Into tuntui olevan kiinnostunein kahdesta terrieri tytöstä, joista toisen selässä yrittikin koko ajan olla. Arempien pentujen kanssa Into oli paljon rauhallisempi ja kävi lähinnä haistelemassa.

Nyt lenkitkin Inton kanssa taas sujuvat, ei ole tainnut vähään aikaan äristä hihnassa toisille koirille. Onni on ahne koira :) Pimeällä sitten kyllä huomaa, että vähän kaikki jännittää; ääniä säpsähdellään ja kova kiire on kotiin.

Yhteiselo Tessan ja Inton välillä sujuu jo paljon paremmin, Tessan ei enää päivittäin tarvitse komentaa Intoa kun Into on sisällä rauhoittunut. Meidän sohvalla Into on myös rohkaistunut ja yrittää pikkuhiljaa päästä Tessaa lähemmäs makoilemaan.

TessajaInto.jpg

Juuson kanssa Into ei enää juurikaan hampaita käytä ja pojat ovat löytäneet yhteisen sävelen. Iltaisin rauhoitutaan yhdessä, ja Juuson kädestäkin Into ottaa nykyään varovasti namit.

JuusojaInto%20%282%29.jpg

Ja välistä Tessankin kuulumisia; hierojalla käytiin viime viikolla  ja tauko agilitysta on tehnyt yvää. Pieniä jumeja löytyi, mutta ne johtuvat nyt todennäköisesti matottomista lattioista ja liukastelusta. Seuraava hieronta tammikuussa. Painoa Tessalla nyt puolestaan 8,1kg.