Eileset agility treenit sujuivat taas hyvin. Tessalla oli intoa ja vauhtia, itse en vaan taaskaan ollut varautunut niin vauhdikkaaseen koiraan, joten ohjaukseni olivat usein myöhässä. Tämän takia jouduimmekin ottamaan alun kolme helppoa estettä useampaan kertaan kun en ehtinyt ohjaamaan Tessaa putken jälkeiselle hypylle. Ensimmäistä kertaa Tessa lähtikin myös välillä omille teilleen, jos en ehtinyt ohjaamaan.

Kun vihdoin saatiin alun hypyt sujumaan saatiinkin Tessaan kunnolla vauhtia. Radalla oli taas kepit ja me teimme ne taas ohjureilla. Verkkoja ei kuitenkaan ollut tarpeeksi koko matkalle, mutta onneksi Tessa nyt periaatteessa osaa kepit. Ohjureita ollaan käytetty lähinnä vauhdin saamiseen ja taas Tessalla riitti vauhtia kepeillä. Koulutusvuorossa olleen Marikan mielessä Tessalla voisikin keppejä alkaa vähentämään nopeaa tahtia, sillä nyt Tessa on löytänyt hyvän rytmin suoritukseensa.

Muistettavaa ensikerralle:

* Paljon irtoamisharjoituksia --> Taas Tessa seurasi tiiviisti kättäni ja minun piti saattaa Tessa lähelle kaikkia esteitä

* Ei paljoa toistoja edelleenkään, taas Tessa turhautui kun junnasimme kolemn ensimmäsien esteen kanssa pitkään

* Emäntä kuntotreenille --> nytkään en meinannut pysyä Tessan perässä, ja loppua kohden ohjaukseni hidastui senkin takia että oma vauhti ei riittänyt.

Ratatreenin lopuksi otimme Tessan kanssa kontaktia keinulla. Tällä kertaa en saanut apukäsiä, joten otimme Tessan kanssa keinun alastulon kontaktia. Nyt Tessa ei ainakaan vastustellut keinulle menoa ja lähti jopa vähän kiipeämäänkin keinulla, keinu oli kuitenkin sellaisessa kohdassa, ettei Tessa päässyt paljoa kiipeämään eikä keinu päässyt liikkumaan. Nyt keinutreeni olikin lähinna alastulo kontaktilla broilerin sydämen syömistä.